Doneren

Heel erg dankbaar zijn wij voor iedereen die bereid is mee te helpen om geld in te zamelen voor ons Fietsen voor Kenia project, waarmee we de goede doelen van Verkaart Development Team steunen.

Voor €575 kan één weesmeisje een jaar lang op een internaat verblijven. In 4 jaar kan zij haar school afmaken. Ons streven is om met ons tweeën een sponsorbedrag van totaal €4600 op te halen zodat twee weesmeisjes 4 jaar lang op het internaat kunnen verblijven en hun opleiding volledig kunnen afronden.

We zijn actief bezig met verschillende evenementen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor ons project. Hier kan je lezen hoe wij dit tot nu toe hebben gedaan.

  • Afrikaans Spinning Feest in Sportcentrum de Viergang in Pijnacker op 11 maart.
  • Pub Quiz bij de Nootdorpse Tennis Club in mei.

Tevens hebben wij verschillende bedrijven en scholen gevonden die onder de indruk zijn van ons project en ons graag willen sponsoren:

Oudervereniging van de Sint-Jozefschool Nootdorp

* Sportcentrum de Viergang in Pijnacker

* Printer in Rijswijk

Daarnaast verhoogt Wilde Ganzen het door VDT totale opgehaalde bedrag met 50%! Wat een fantastisch mooi gebaar! Wilde Ganzen zijn initiatiefnemers in armoedebestrijding door duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking, te steunen onder het motto “klein project, groot verschil!”

Al het sponsorgeld gaat direct en uitsluitend naar het goede doel Verkaart Development Team.

Of klik hier om rechtstreeks aan VDT te doneren. Vermeld dan wel bij de beschrijving: “Jacky en Marleen”.